Lyssna: Stenson i Framgångspodden

Hör Henrik Stenson berätta om hur han vände karriären från botten till toppen och vann The Open 2016.

Alexander Pärleros driver Framgångspodden som har vuxit till att bli Nordens största podd där intressanta personer intervjuas. I de hundratals avsnitten har gäster som Anders Borg, Alexandra Rapaport, Fredrik Skavlan, Janne Josefsson, Joe Labero, Lasse Åberg och Adam Alsing besökt studion. Det har även idrottsstjärnor som Börje Salming och Magdalena Forsberg.

Nu har Sveriges enda majorvinnare på herrsidan – Henrik Stenson – slagit sig ner för ett samtal med Alexander Pärleros.

Episod 390 beskrivs så här:

”År 2014 låg Henrik tvåa på världsrankningen, han är den första svensk att vinna en Major och idag spelar han på både PGA- såväl som Europatouren. Vi pratar om hans otroliga prestationer, det psyke som krävs för att spela på hans nivå och varför han fått smeknamnet ”Ice Man”. Vi pratar om de åren då Henrik rasade på världsrankinglistan och hur han tog sig tillbaka, att behålla barnasinnet och att signera frukt. Dessutom får vi höra hans tankar kring den otrolig otroliga segern mot Phil Mickelson i British Open 2016 som placerade Henrik i historieböckerna. Helt enkelt ett riktigt legendariskt avsnitt!”

Lyssna på Framgångspodden med Henrik Stenson.

LÄNK: https://podcasts.apple.com/se/podcast/390-henrik-stenson-v%C3%A4rldsb%C3%A4st-i-golf-original/id985517492?i=1000479353984